Palautus
14 päivän palautusoikeus kaikista varaosat
14 päivää

Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä vastaanotettuasi Autovaraosa tilauksesi

Lisää

Maksu

Auton osat nettikaupassamme voi maksaa seuraavilla maksutavoilla

 • Osta autonosia ja maksa luottokortit – Luottokortti (MasterCard, Visa)
 • Osta auton osia nopeasti netistä pankkisiirrolla Trustly – Trustly e-maksut
 • Paypal voit ostaa autonosat nopeasti – PayPal
 • Maksa auton varaosia osamaksulla Klarna laskuilla – Klarna Checkout
 • Tilisiirto voit ostaa varaosat nopeasti – Tilisiirto

Lisää

Toimitus

Tehtyäsi tilauksen autonosat kaupastamme, voit valita toimitustavan:

DHL, GLS & UPS toimittavat varaosat tilauksesi kätevästi suoraan kotiisi tai huoltamolle
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

Lisää

Suomi
 • euautoteile.de Saksassa Deutschland
 • euautoteile.at Itävalta Österreich
 • euautoteile.ch Sveitsi Schweiz
 • euautopieces.fr Ranskassa France
 • euautopezzi.it Italiassa Italia
 • euautorecambios.es Espanjassa España
 • euautoczesci.pl Puolassa Polska
 • euautopiese.ro Romaniassa România
 • euautoonderdel.nl Alankomaissa Nederland
 • euantallaktika.gr Kreikassa Ελλάδα
 • euautopecas.pt Portugalissa Portugal
 • euautoonderdelen.be Belgiassa België
 • euautodily.cz Tsekissä Česká republika
 • eualkatresz.hu Unkarissa Magyarország
 • eurobildelar.se Ruotsissa Sverige
 • euavtochasti.bg Bulgariassa България
 • euautodele.dk Tanskassa Danmark
 • euspares.co.uk Britannia United Kingdom
 • euavtodeli.si Slovenia Slovenija
 • euroautodiely.sk Slovakia Slovensko
 • euautoosad.ee Viro Eesti
 • euautodalys.lt Liettua Lietuva
 • euautodalas.lv Latvia Latvija
 • euautodeler.co.no Norjassa Norge
0,00 € #
Rekisteröidy
Kirjaudu

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi

Unohditko salasanan?

Ei tiliä EUvaraosat.fi? Rekisteröidy nyt alle 1,5 minuutissa

0,00 € #
EUvaraosat.fi - Tuki
×
×

Yleiset ehdot ja edellytykset

Kuluttaja on jokainen fyysinen osapuoli, joka ryhtyy liiketoimeen tarkoituksissa, jotka valtaosassa tapauksista eivät liity hänen yritys- tai ammattitoimintaansa.


Seuraavat yleiset ehdot ja edellytykset koskevat kaikkia verkkokaupan www.euvaraosat.fi kautta tehtyjä hankintoja. "Osta"-napin (sitova tilaus) klikkaus saattaa voimaan seuraavat myyntiä, toimitusta, maksua ja yritystä Wemax Group GmbH & Co.KG ("me") koskevat ehdot, ja niitä voidaan soveltaa seuraavaan sopimussuhteeseen meidän ja asiakkaan ("sinä") kesken.

1. Tilauksen toimeenpano

Verkkokaupassa esiteltyjä tuotteita ei katsota laillisesti sitovaksi tarjoukseksi, vaan ne muodostavat ilmaisen verkkoluettelon. Klikkaamalla "osta nyt"-nappia teet tilauksen ostoskärrysi tavaroista.


Tilauksesi vastaanottovahvistus käsitellään välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen; sitä ei voi pitää pääperusteena hankintasopimuksen hyväksymiselle.


Yrityksemme hyväklsyy tilauksesi joko saatuasi tilausvahvistuksen sähköpostitse tai suoran, kaikki tilatut tavarat sisältävän toimituksen kahden tai useamman päivän kuluttua. Tilauksesi säilytetään sopimuksen täyttymisen jälkeen. Jos kadotat tilausdokumentaatiosi, otathan meihin yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse, niin lähetämme sinulle copion tilaustiedoistasi.

2. Tilauksen peruutus

Kuluttajilla on tavaroiden verkkokaupassa siviililain (BGB) 13 §:n nojalla lakisääteinen peruuttamisoikeus seuraavan tiedotteen mukaisesti.

Kuluttajan peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista vuorokauden kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisaika on neljätoista vuorokautta siitä päivästä, kun te olette tai kolmas osapuoli (muu kuin tavarankuljettaja) teidän puolestanne on ottanut haltuunsa viimeisen tuotteen.
Käyttääksenne peruuttamisoikeuttanne teidän on ilmoitettava meille (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berliini, Saksa, faksinumero: +49 30 208 478 250, sähköpostiosoite: [email protected]) yksiselitteisesti (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla) päätöksestänne peruuttaa tämä sopimus. Voitte käyttää oheen liitettyä peruutuksen lomakemallia, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisaikaa noudatetaan, kun lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeutenne käyttämisestä ennen peruuttamisajan umpeutumista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, meidän on palautettava kaikki teiltä saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (paitsi koituneita lisäkustannuksia, jos olette valinnut muun kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimitustavan), viipymättä ja viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun olemme saaneet ilmoituksenne tämän sopimuksen peruuttamisesta. Palautamme maksun samalla maksutavalla, jota käytitte ostotapahtumassa, ellemme ole nimenomaisesti sopineet teidän kanssanne muusta. Teille ei koidu kustannuksia maksun palautuksesta.

Jos tavara voidaan palauttaa normaalina postilähetyksenä:

Voimme kieltäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme saaneet tavaran palautuksen tai olette osoittanut lähettäneenne tavaran meille takaisin, sen mukaan, mikä näistä on aikaisempi.
Tavara on palautettava meille viipymättä ja viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun ilmoititte meille tämän sopimuksen peruuttamisesta, lähettämällä tai tuomalla se seuraavaan osoitteeseen: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Saksa.

Määräaikaa noudatetaan, kun lähetätte tavaran neljäntoista vuorokauden kuluessa. Tavaran palauttamisen välittömät kulut tulevat teidän maksettaviksenne.

Jos tavaraa ei voida palauttaa normaalina postilähetyksenä (esim. varaosat, joita ei voi paketoida):

Joudutte korvaamaan tavaran mahdollisen arvonmenetyksen vain, jos arvonmenetys johtuu käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran ominaisuuksien tai toimivuuden tarkastamiseksi.

Koskien tavaroita, joiden kuljetukseen liittyy ylimääräisiä turvallisuusvaatimuksia (akut):

Kun vastaanotat tuotteen, joka sisältää erityisen ilmoituksen kehottaen säilyttämään pakkausmateriaalin palauttamista varten, suosittelemme noudattamaan seuraavia ohjeita:

- säilytä tiivistetulpat, joita käytetään tukkimaan reiät ja estämään akkunesteen vuotaminen

- säilytä pakkausmateriaalit, jotka suojaavat akkukoteloa vaurioilta

- säilytä laatikko, jonka varoitusmerkintä kertoo sen sisältävän vaarallista materiaalia.

Jos AUTODOC-pakettisi oli vahingoittunut, lähetä tuote meille takaisin uudella pakkausmateriaalilla. Muista käyttää tukevaa ja iskunkestävää lähetyslaatikkoa, koska paketti sisältää vaarallista materiaalia. Pakkaa tuote näin, että se ei pääse liikkumaan ulkopakkauksessa eikä vahingossa aktivoidu. Aseta tuote pystysuoraan lähetyslaatikkoon ja varmista, että se ei ole löysällä. Käytä täyteainetta, kuten AUTODOCin toimittamaa täyteainetta tai jotain sanomalehteä täyttämään tyhjä tila lähetyslaatikon ja tuotteen välillä.

Vaurioitunutta vaarallista materiaalia, kuten vuotavia akkuja, ei voida palauttaa, ja ne tulee hävittää erikoistuneessa kierrätyslaitoksessa.

– Tiedote peruuttamisoikeudesta päättyy –

Peruutuksen lomakemalli

(Jos haluatte peruuttaa sopimuksen, täyttäkää tämä lomake ja palauttakaa se meille.)

- Vastaanottaja: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berliini, Saksa, faksinumero: +49 30 208 478 250, sähköpostiosoite: [email protected]
- Peruutan/Peruutamme (*) täten tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen seuraavien tavaroiden ostosta (*)/seuraavien palvelujen suorittamisesta (*)
- tilauspvm (*)/saapumispvm (*)
- kuluttajan/kuluttajien nimi
- kuluttajan/kuluttajien osoite
- kuluttajan/kuluttajien allekirjoitus (ainoastaan paperilla tapahtuvassa ilmoituksessa)
- päivämäärä
________
(*) tarpeeton yliviivataan.

Peruuttamisoikeuden poikkeukset

Peruuttamisoikeuteen on lakisääteisiä poikkeuksia (Saksan siviililaki BGB:n 312g §), mutta pidätämme oikeuden vedota seuraaviin määräyksiin: Peruuttamisoikeutta ei ole sopimuksissa sellaisten tuotteiden toimittamisesta, jotka eivät ole esivalmistettuja ja joiden valmistuksessa kuluttajan yksilölliset valinnat ja määritykset ovat keskeisiä tai jotka on selvästi suunniteltu kuluttajan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Peruutusoikeutta ei ole sellaisen tavaran toimituksessa, joka on toimituksen jälkeen sekoitettu ominaisuuksiensa vuoksi peruuttamattomasti muun tavaran kanssa.
Lisäksi huomautamme, että Saksan siviililain (BGB) 357 §:n 7 momentin 1 kohdan nojalla teidän on korvattava meille sellaisesta käsittelystä johtuva arvon menetys, joka ei ole välttämätöntä tavaran ominaisuuksien tai toimivuuden tarkastamiseksi. Oikeuskäytännön mukaan ajoneuvon osien asentaminen ei ole välttämätöntä.

3. Tavaroiden käsittely- ja toimituskulut

Lähetyskulut Suomen sisällä

Toimitusmaksu alle 150,00 € tilauksille on 10,95 €. Me tarjoamme ilmaisen toimituksen, jos tilauksen summa ylittää 150,00 € (paitsi toimitus ulkomaille ja erityistapaukset – ylimitoitettu rahti ja panttaus).


Toimituskulut saarille ja alueittain
Åland / Ahvenanmaa 13,00 €

Yli 150,00 € tilaukset toimitetaan ilman kuluja (paitsi toimitukset toisiin maihin tai erityisten (vaihtotavarat) tai suurikokoisten tavaroiden toimitus).


Maksettaessa käyttämällä esim. Luottokortti, PayPal, Tilisiirto (etukäteismaksu), Klarna, Trustly, lisämaksuja ei ole.

Kuljetusmaksu Suomen ulkopuolella

Seuraavista maista mainitut kuljetushinnat ovat voimassa tilauksen arvosta riippumatta ja ne pitää aina maksaa.

10,95 € Varten Suomi

Lisämaksuja suurikokoisista lähetyksistä

Suurikokoisia tavaroita ovat mm. seuraavat: akku, katalysaattori, putkisto, äänenvaimennin, racing pakoputket, kynnysarvosäädin, lokasuoja, polttoainetankki, ohjaussiipi, asuntovaunun liitin (vetokoukku), etu konepelti, moottoritilan kansi, moottorisuojus, moottoritilan eriste sekä puskuri.


Suurikokoisia tavaroita ei toimiteta Suomessa.


Suurikokoisten tavaroiden kuljetus Saksassa:
- esim. tavaroiden kuten kollektorin, katalysaattorin, äänenvaimentimen sekä pakoputkien kohdalla lisämaksu suurikokoisuudesta on 5,00 €;
- esim. tavaroiden kuten akku, kynnysarvon säätimen, polttoainetankin, lokasuojan, ohjaussiiven sekä puskurin kohdalla lisämaksu suurikokoisuudesta on 10,00 €;
- esim. tavaroiden kuten konepellin, asuntovaunun liittimen (vetokoukun), moottoritilan kannen, moottorisuojuksen sekä moottoritilan eristeen kohdalla lisämaksu suurikokoisuudesta on 15,00 €.


Lisämaksu suurikokoisten tavaroiden toimituksesta muihin maihin:
Alankomaat: 26,95 €
Belgia: 26,95 €
Italia: 46,95 €
Itävalta: 26,95 €
Luxemburg: 26,95 €
Ranska: 36,95 €
Ruotsi: 46,95 €
Slovakia: 30,95 €
Sveitsi: 26,95 €
Tanska: 36,95 €
Tšekki: 20,95 €

Huomio!

Tilaa vievien tavaroiden toimitus veloitetaan erikseen jokaista tilaa vievää tavaraa kohden. Suurikokoisia tavaroita ei toimiteta muihin kuin yllä mainittuihin maihin. Lisämaksut suurikokoisten tavaroiden toimituksesta koskevat kaikkia tilauksessa mainittuja tavaroita.


Kaikki edellä mainitut hinnat sisältävät 24.00% alv:n.

"Turvallinen tilaus":

Käyttämällä vaihtoehtoista toimintoa "Turvallinen tilaus", voit laajentaa tavallisen palautusoikeuden mahdollisuuksia. Jos maksat 4,95 € suuruisen pienen lisämaksun, me tarjoamme sinulle täyden palautusoikeuden ja ilmaisen palautuksen ilman erillistä syytä ensimmäisten 100 päivän aikana. Tämän vaihtoehdon voi valita tilauksen viimeisessä vaiheessa - "Vahvista". Se on voimassa vain siinä tapauksessa, että tuote on alkuperäisessä pakkauksessaan, se ei ole vahingoittunut, eikä sitä ole kasattu. Ota huomioon, että palautusoikeus ei korvaannu vaihtoehdolla "Turvallinen tilaus" eikä se viittaa siihen.


Palauttaaksesi tuotteen “Turvallinen tilaus” -vaihtoehdolla toimi seuraavasti:

- Jätä tuotteen palautuspyyntö EUvaraosat.fi-käyttäjätililläsi tai ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluun.

- Lähetä meille varaosa alkuperäisessä pakkauksessa ja liitä lasku;

- Varaosien tulee olla käyttämättömiä, vahingoittumattomia ja irrallaan.


Yhdestä tilauksesta voit palauttaa Turvallinen tilaus -vaihtoehtolla vain yhden kerran.


Kun olemme vastaanottaneet varaosan sinulta, se tarkastetaan läpikotaisin. Jos autonosa täyttää ylläolevat vaatimukset, saat korvauksena joko rahasi takaisin tai vaihdon toiseen samanlaiseen osaan.


Turvallinen tilaus -ehdot eivät koske suuria tuotteita, käytettyjä vaihto-osia ja renkaita. Tämän lisäksi Turvallinen tilaus -ehdot eivät koske muiden tilauksiesi tuotteita, joiden kohdalla et ole aktivoinut Turvallinen tilaus -vaihtoehtoa.


Huomaa:

Turvallinen Tilaus ei kata renkaita ja kooltaan ylisuuria tuotteita.

4. Maksuehdot

Tilisiirto (etukäteismaksu):

Valitsemalla tämän maksutavan sitoudut rahansiirtoon pankkitilillemme; suoritus kerrotaan tilausvahvistussähköpostissa, jonka saat meiltä tilauksen tehtyäsi. Rahansiirron yhteydessä sinun tulee kirjoittaa sähköpostivahvistuksessa ilmoitettu tilausnumerosi kenttään "maksun peruste". Tilaus lähetetään maksun saavuttua pankkitilillemme. Tyypillisesti rahansiirto ei kestä 3 arkipäivää enempää.

Luottokortti:

Valittuasi maksutavan luottokortilla ja klikattuasi "Osta", sinut siirretään turvalliselle sivulle, jolle sinun tulee kirjoittaa luottokorttitiedot ja ostosvahvistus. Rahat laskutetaan luottokortiltasi, kun pankki on vahvistanut maksun.

PayPal:

Valittuasi PayPalin ja klikattuasi "Osta", siirryt turvalliselle sivulle, jossa sinun tulee kirjoittaa PayPal-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi ja sitten vahvistaa maksusi. Rahansiirrosta ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Klarna Checkout

Suora maksu (Trustly verkkopankkitoiminnan e-maksut)

5. Omistusoikeuksen pidätys

Vallitsevan lainsäädännön mukaisesti tavarat kuuluvat meille, kunnes ne on kokonaan maksettu.

6. Takuu

Tuotetakuu on voimassa 2 vuotta tavaran vastaanottopäivämäärästä. Tavarat, jotka ovat vaurioituneet uonnollisen kulumisen, epäasianmukaisen käytön tai puuttuvan / sopimattoman kunnossapidon seurauksena, eivät kuulu takuupalvelun piiriin.


Takuu ei päde, mikäli viat ja / tai vauriot ovat seurausta epäasianmukaisesta ja / tai väärästä käytöstä / kiinnityksestä, käyttöohjeiden sivuuttamisesta tai epäasianmukaisesta ja / tai piittaamattomasta käsittelystä.


Tavarat eivät kuulu takuun piiriin, jos vaikutat millään tavalla työtapoihin ja / tai jätät tavaran korjaustyön kolmansille osapuolille, joita emme ole hyväksyneet, ja vika ja / tai vaurio sen seurauksena kasvaa.


Vakuutustapauksessa sinulla on oikeus vaatia vikojen poistamista tai vioittumattoman tavaran toimitusta (vianpoisto). Jos valittuun vianpoistomenetelmään liittyy kohtuuttomia kustannuksia, vaatimus rajoittuu tuotetyypin hintaluokkaan. Jos kohtuullista, niin osana vianpoistopalvelua tuote voidaan vaihtaa arvokkaampaan samat ominaisuudet sisältävään tuotteeseen.


Muut oikeudet, etenkin mitä tulee kauppasopimuksen lopettamiseen tai hinnanalennukseen, ovat voimassa vasta vianpoiston aikarajan umpeuduttua tai kahden vianpoistoyrityksen jälkeen. Jos tuotteeseen liittyy oman vakuutuksemme ohella erillinen valmistajan vakuutus, asiasta mainitaan tuotekuvauksessa. Tämä takuu on voimassa vain kyseisen tuotteen kohdalla.

7. Korvausvastuuta koskevat varaukset

Lailliset korvausvastuuta koskevat varaukset koskevat yrityksemme ja asiakkaan välistä sopimussuhdetta vallitsevan lainsäädännön mukaisesti.

8. Kierrätystä / akun hävitystä koskevat säännökset

Yrityksemme kuuluu maailmanlaajuiseen kierrätysjärjestelmään. Kerromme sinulle halutessasi lähimmistä julkisista keräyspisteistä (jätteen vastaanotto ja kierrätyskeskukset), joissa jätteiden ilmainen hävitys tapahtuu.


Akut sisältävät ympäristölle haitallisia arvometalleja, jotka voi kierrättää. Käytetyt akut ja patterit pitää hävittää erossa muusta jätteestä. Vallitsevan lainsäädännön mukaisesti akkuja myyvien yritysten pitää vastaanottaa käytetyt akut, ja vastaavasti kuluttajien pitää viedä käytetyt akut ja patterit asianmukaiseen keräyspisteeseen.


garbage

Erityishävitystä edellyttävät akut on merkitty erityisellä tunnuksella, joka esittää yli ruksattua roska-astiaa. Välittömästi sen alta löytyvät saastuttavien aineiden symbolit:
- Pb - lyijy, mikäli tuotteessa on sitä yli 0.004 prosenttia;
- Cd - cadmium, jos sitä on tuotteessa yli 0.002 prosenttia;
- Hg – elohopea, jos sitä on tuotteessa yli 0.0005 prosenttia.


Voit lähettää ostamasi akut takaisin hävitystä varten. Laitathan ne valmiiksi maksettuun pakkaukseen, jossa lukee "Akkuja hävitettäväksi", osoitteeseen Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berliini.

Huomio!

Sähkölaitteita ja elektroniikkaa ei saa hävittää normaalin kulutusjätteen mukana. Kuluttajat voivat jättää vanhat sähkölaitteensa niille tarkoitettuihin keräyspisteisiin (jätteenkeräys ja kierrätyskeskukset).

9. Polttomoottori- ja vaihteistoöljyjen vastaanotto

Otamme vastaan yleisten lakivelvoitteidemme mukaisesti moottori- ja vaihteistoöljyjä. Mainittakoon näin, että meidän kuuluu vastaanottaa käytettyjä öljyjä, öljynsuodattimia ja öljynvaihdossa syntyvää öljyistä jätettä, kaikissa kokoluokissa ja ainoastaan kerran, alla mainittuun lailliseen osoitteeseen.


Maksamme vain jätteen hävityksestä, kaikki kuljetuskustannukset jätteenkeruupisteeseemme maksaa kuluttaja. Otathan selvää tämän lisäksi vaarallisten aineiden postilähetystä koskevista erityisehdoista.


In accordance with general legal obligations we take waste combustion engine and transmission oils, thus it shall be noted that we are entitled to take used oils, oil filters and oily waste arising due to the oil replacement, in all possible sizes and only once, to the legal address stated below.

Osoite:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Yritysrekisteri: HRA 46262 B, tuomioistuimen ensisijainen toimipaikka: Berlin-Charlottenburg
Y-tunnus: DE281524971


E-mail: [email protected]
Web: www.euvaraosat.fi


Puhelin: +358 8 415 415 25

Berliini, kesäkuu 2016